Voor direct contact kunt u nu online met een medewerker chatten.

Vul uw naam en e-mailadres in en chat direct.
Naam:
E-mail:
Nu chatten
Wat doet de VvLS voor U?

 

Vragen en problemen
De Vereniging voor Letselschade-Slachtoffers helpt u bij alle vragen en problemen die u als letselschade­­­­slachtoffer ondervindt. U kunt ons daarvoor altijd bellen. Op veel van uw vragen zult u dan direct een antwoord krijgen waar u iets aan heeft.

 

Netwerk van deskundigen
Daarnaast beschikt de VvLS over een uitgebreid netwerk van deskundigen die in het hele land en op allerlei deel-terreinen letselschade-slachtoffers bijstaan. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u bijstaan als dat moet.

 

Traject-begeleiding
Veel slachtoffers vinden met moeilijk om bij de afwikkeling van hun zaak steeds 'alleen' te zijn, om hun lot in handen te moeten leggen van personen die men niet kent en te moeten kiezen uit keuzes die men niet overziet. Voor deze slachtoffers biedt de VvLS 'traject-begeleiding'. Traject-begeleiding bestaat uit regelmatig contact en ondersteuning door een ervaren vrijwillig(st)er. Deze deskundige helpt u bij het begrijpen en verwerken van wat er gebeurt bij het vergoed krijgen van de schade, en staat u bij in het maken van verstandige afwegingen en keuzes.

 

Schriftelijke informatie
Ook verstrekt de VvLS schriftelijke informatie aan letselschade-slachtoffers. In deze informatie is te lezen wat u als letselschade-slachtoffer te wachten staat, waarop u moet letten en welke hindernissen en valkuilen er overwonnen dienen te worden als u tot een succesvolle afronding van uw letselschade-zaak wilt komen. U kunt deze informatie bij ons aanvragen.

 

Lotgenoten-bijeenkomsten en bel-kringen
Tenslotte brengt de VvLS slachtoffers met elkaar in contact tijdens lotgenoten-bijeenkomsten en door het organiseren van ‘bel-kringen’ van letselschade-slachtoffers. In deze ‘kringen’ hebben slachtoffers regelmatig telefonisch contact met elkaar. Zij ondervinden steun aan elkaar en delen hun ervaringen.